Calvin Klein klockor

Calvin Klein klockorCalvin Klein är ett namn och varumärke som de flesta modeintresserade känner till, och associerar Calvin Klein förmodligen framförallt som klädmärke. Men man har också gjort sig kända för att designa och sälja armbandsur med modern och stilren design.

Om Calvin Klein Klockor

Det var 1997 som Calvin Klein och den schweiziska klocktillverkaren Swatch gick samman för att börja producera klockor. Designen, snarare än funktioner skulle här ligga i centrum; och klockorna skulle vara en modeaccessoar.

För den som inte känner till klockorna närmare kan det möjligtvis först kännas som att dessa inte bör vara av en art med vidare kvalité, då Calvin Klein som sagt inte främst gjort som känd som klock-tillverkare, men då det som sagt är Swatch-koncernen (som tillverkar de stryktåliga Swatch-klockorna) som ansvarar för produktionen har klockorna allt annan än just dålig kvalité.

Klockorna har en prisnivå som inte är alltför dyra, men är inte heller lågprisklockor, utan ligger på en nivå på vanligtvis mellan 1,000 till 10,000 kr, som gör att de flesta har råd med dem, men att de samtidigt inte heller har en ”lågprisstämpel”.

Vad kan man köpa Calvin Klein Klockor?

Klockor från Calvin Klein kan du köpa hos flera internet-shoppar som exempelvis Klockia.se.