Köpa klocka online

Köpa klocka onlineEn anledning till varför du hittat till denna sida är naturligt sett för att du är intresserad av att köpa en klocka eller armbandsur via internet, och skulle vilja veta lite mer om vad som kan vara bra att tänka på innan man gör sitt köp, samt vad det finns för återförsäljare.

Det första man dock bör kolla efter när man skall köpa en klocka på nätet, är att kolla upp så att den aktuella försäljaren/internetbutiken är en auktoriserad återförsäljare. Detta är en sorts kvalitetsmärkning så att du kan garanteras rätt kvalité på klockorna och att de kommer direkt från den ”reella” tillverkaren. Imed mycket förfalskningar inom klock-branschen, är detta även här naturligt sett extra viktigt, att återförsäljaren ifråga just är en auktoriserad sådan.

Detta innebär att försäljaren får leveranser direkt från ursprungsleverantören (vilket i det här fallet är klocktillverkaren; tex. Casio mm) och är en garanti för att varan är äkta. Detta innebär att försäljaren också har möjlighet att sälja hela tillverkarens sortiment till slutkonsument.

Även om generalagenterna för länderna ifråga har en garanti behöver detta dock inte betyda att de kan laga din klocka om den skulle gå sönder. Det kan ofta hända att man måste skicka klockan till ursprungslandet där klockan är tillverkad för att få den reparerad, men klockor lagas vanligtvis inte om den inte är såld av en auktoriserad återförsäljare.

Enligt lag har man 14 dagars ångerrätt eller öppet köp om man köper en klocka på nätet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *